Spel att spela med familj och vänner

Om du är en utav de människor som älskar att spendera tid med dina nära och kära och vill ha något kul som ni kan göra tillsammans, då har vi en perfekt lösning för dig. Köp hem ett nytt sällskapsspel där ni kan göra något ihop, bygga upp gemenskapen och glädjen mellan er. Var inte en dålig förlorare utan ha kul och skulle stämningen kanske bli lite spänd, då är det bara att starta en ny omgång där det finns en chans till revansch. Kanske kan förloraren välja ett nytt spel där denne tror att det finns en bättre chans att vinna.

Klassiska Monopol

Ofta när många tänker tillbaka på sin barndom minns de olika lekar de lekt och spel som spelats. Ett sällskapsspel bygger ofta upp härliga minnen som du kan se tillbaka på senare i livet och när nostalgin tar över kan du enkelt plocka fram det gamla spelet för att skapa nya roliga minnen. Ett spel som funnits länge och som fortfarande är populärt är klassikern Monopol. Var beredd på att detta spel kan ta lång tid men det händer mycket hela tiden och om du landar på din brors gata ena gången, kanske han landar på din gata härnäst.

Andra sällskapsspel

Det finns olika slags strategispel som till exempel Settlers of Catan och Risk där du verkligen får tänka ut en strategi för att vinna. Det gör dock att vinsten känns ännu bättre! Om du och din familj inte gillar brädspel kan ni istället ta fram en kortlek. Det finns mängder med olika kortspel, en del lite svårare och en del mycket enkla. Några exempel är Finns i Sjön, Poker och Patiens eller varför inte köpa en Uno kortlek för att variera lite? En kortlek gör det lättare för även yngre medlemmar att delta då brädspel kan vara lite för komplicerade i början.